News That Will Make Istanbulites Happy: Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak Metro Construction Works Begins Again

03.10.2022

We are pleased to share that Özgün İnşaat will be the new contractor in the Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak metro line project, as a result of the tender announced on September 30, 2022. Kaynarca Station, whose work will start again in 1 month, is aimed to be completed in 2025. Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak Metro Line, will be integrated with Kadıköy-Kartal Metro at Tavşantepe Station and Tavşantepe - Sabiha Gökçen Metro Line, whose construction was completed at Kaynarca Merkez Station, at Pendik Merkez Station with Marmaray, High Speed ​​​​Train Line and sea routes, and at İçmeler Station with Marmaray again.

For further details, visit the page: https://www.ozguntr.com/en/project/pendik-merkez-kaynarca-merkez-fevzi-cakmak-metro-construction-and...

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Accept