Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak Metro Projesinde 1.Etap TBM Kazı Çalışması Tamamlandı

22.08.2023

Özgün İnşaat'ın yüklenici firma olarak yer aldığı Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak metro hattı projesinin 1. Etap TBM Kazısı tamamlandı. 30 Eylül 2022 tarihinde açıklanan ihale sonucunda çalışmalara başlanılan Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak metro projesinin 1.etap çalışmalarında 4,90 km’lik mesafe katedildi.  

2025 yılında bitirilmesi hedeflenen Pendik-Kaynarca-Fevzi Çakmak metro hattı; Tavşantepe İstasyonu’nda Kadıköy-Kartal Metrosu ile Kaynarca Merkez İstasyonu’nda yapımı tamamlanan Tavşantepe-Sabiha Gökçen Metro Hattı ile Pendik Merkez İstasyonu’nda Marmaray Yüksek Hızlı Tren Hattı ve deniz yolları ile İçmeler İstasyonu’nda ise yine Marmaray ile entegre olacak. 

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et