Özgün İnşaat, İki Farklı Güneş Enerjisi Santrali Projesiyle Cezayir’in Enerji Yolculuğuna Destek Veriyor

14.03.2024

Özgün İnşaat, Cezayir'in enerji dönüşüm politikaları kapsamında başlatılan yenilenebilir enerji ihaleleri içinde 362 MWp kapasiteli Laghouat ve 82 MWp kapasiteli Guerrara güneş enerjisi santrali projelerini gerçekleştirecek.

Özgün İnşaat, Sonelgaz Grubu'nun liderliğinde yürütülen ve Cezayir'in yenilenebilir enerji potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkaracak program kapsamında yayınlanan iki büyük ihaleden de iş almayı başardı. Şirket bu başarılarıyla global arenada Türkiye'yi temsil etmeye devam ediyor. Yenilenebilir enerji alanındaki bu önemli adım, Cezayir'in enerji bağımsızlığını artıracak, çevresel sürdürülebilirliği sağlayacak ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunacak.

Cezayir Çevre ve Yenilenebilir Enerji Bakanı Sayın Faiza Dahleb ve Cezayir Enerji Bakanı Sayın Mohamed Arkab'ın katıldığı iş birliği anlaşmalarının imza töreni 14 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti.

Özgün İnşaat, projeler dahilinde tesis şalt istasyonları ile elektrik iletim sistemi şalt istasyonu trafo merkezlerinin birbirine bağlanmasını içeren inşaat işlerini yürütecek.

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et