Özgün İnşaat Baku Water Week Fuarı’nda Bronz Sponsor Olarak Yer Aldı

12.03.2024

Özgün İnşaat, dünyamızı olumsuz etkileyen su kaynaklarının eksikliği problemine çözüm sağlayan fikir ve projelerin tanıtıldığı, 12-14 Mart tarihlerinde gerçekleşen Bakü Water Week Fuarı’nda Bronz Sponsor olarak yer aldı.  

Azerbaycan’ın gelişmesini sağlayacak yeni teknolojilerin ve yatırımların tanıtıldığı fuarın ikinci gününde KRK Holding İş Geliştirme Müdür Yardımcısı Mehmet Can Seymen, Özgün İnşaat’ı temsil etti. Özgün İnşaat ve sürdürülebilir kaynaklar hakkında sunum yapan Seymen’e verdiği önemli bilgiler ve katılımı dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.  

Üreticiler, devlet kurumları ve yabancı yatırımcılar için iş birliği ve uzun vadeli ortaklık fırsatları doğuran Baku Water Week Fuarı’nda bölgesel sanayinin daha da gelişmesine katkı sağlayacak yeni teknolojiler ve yatırımlar tanıtılırken bu alanda gerçekleşen yeni projeler ve iş birlikleri tartışıldı.  

Baku Water Week Fuarı’nda inşaat ve sondaj ekipmanları, suyun temini ve arıtılması, su endüstrisi tesislerinin tasarımı ve inşası, su kaynakları yönetiminde BİT, suyu tuzdan arındırma teknolojileri, afet yönetimi teknolojileri, laboratuvar ekipmanı, atık su ve yağmur suyu deşarj ve arıtma sistemleri gibi sistemler katılımcılara tanıtıldı.  

Azerbaycan Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı, Azerbaycan Devlet Su Kaynakları Ajansı Başkanı Zaur 
Mikayılov ve görevine Türkiye Su Enstitüsü Başkanı olarak devam eden Eski Devlet Su İşleri Genel Müdürü, Prof. Dr. Lütfi Akca Özgün İnşaat standını ziyaret etti.    

Biz ve ortaklarımızın, sizi hatırlayabilmesi ve siz ve diğer ziyaretçilerimizin sitemizi nasıl kullandığınızı anlayabilmesi için, sitemiz çerezleri ve diğer teknolojileri kullanır. Bu teknolojilerin tam listesini görmek ve bize bunların cihazınızda kullanılıp kullanılamayacağını bildirmek için burayı okuyabilirsiniz. Sitemizi daha iyi bir şekilde kullanmanız için çerez politikamızı kabul ediyor musunuz?

Kabul Et